Ima li boljeg načina za provod vrelih letnjih večeri nego najpopularnijm beogradskim splavovima, neka splav Sindikat bude vaš izbor baš ovog petka, jer su razlozi mnogobrojni.

1. Splav Sindikat je osnovan 2010. godine i radi od maja do septembra. Već šest godina je splav Sindikat omiljeno mesto za provod među Beograđanima, ljubiteljima kvalitetnog provoda.

2. Gosti splava Sindikat čine urbanu beogradsku ekipu koja voli da se provodi uz kvalitetnu domaću i stranu pop muziku. Veče otpočinje muzikom koju puštaju DJ-evi, a petkom i subotom gosti đuskaju uz live muziku.

3. Ovog petka možete uživati u muzici Milana Ankića koji na svojim nastupima pravi vrhunsku atmosferu, te smo sigurni da vrhunski provod neće izostati ni ovog puta.

4. Splav Sindikat vam otvara svoja vrata u ponoć, a žurke traju do četiri sata nakon ponoći. Četiri sata je sasvim dovoljno za kvalitetno partijanje na ovom splavu.

5. Super opuštena starija urbana ekipa se ovde super provodi, zašto ne biste i vi postali deo ekipe koja baš ovde žurkuje?

Splav Sindikat se nalazi na Savi, sa novobeogradske strane, između Tramvajskog mosta i Gazele, u blizini je i parking tako da ne morate brinuti za svog četvorotočkaša, već samo okupite ekipu. Okrenite dobro poznati broj 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Leave a Reply