Otpočnite vikend na super način, povedite svoju ekipu i đuskajte na splavu Amsterdam uz Borisa Stejpanovića i Sanju Milenković,provedite se fenomenalno.

Jedan od najpopularnijh beogradskih splavova, splav Amsterdam je godinama unazad mesto koje sve generacije obožavaju. Jedan od razloga popularnosti ovog splava je to što je splav preko dana restoran u kome možete uživati u najukusnijoj hrani i piću sa dragim osobama. Enterijer splava je jako lep, hrana više nego ukusna, osoblje jako prijatno, a usluga više nego vrhunska. Nema razloga da ne probate hranu i uživate u prelepom pogledu i divnoj atmosferi splava Amsterdam.

Splav Amsterdam uveče postaje mesto odličnog provoda, budući da su žurke više nego vrhunske, a zbog toga su i jako posećene. Na splavu Amsterdam goste zabavljaju vrhunski izvođači, te će ove subote provod biti zagarantovan uz muziku Borisa Stejpanovića i Sanje Milenković. Ne propustite super žurku.

Splav Amsterdam se nalazi na Zemunskom keju, na obali Dunava, u blizini Hotela Jugoslavija, savršeno mesto za odmaranje preko dana, ali i za večernji izazak.

Preporučujemo vam da što pre okrenete dobro poznati broj 062- 262-212 , rezervišete mesta za vas i vašu ekipu, spremite se i provedite fenomenalno. Nemojte propustiti ovaj zasigurno dobar provod.

Leave a Reply