Đuskajte ove subote u vašem omiljenom Klubu 94, povedite svoju ekipu i provedite se fenomenalno uz zvuke elektro muzike.

Nema boljeg načina da resetujete svoje misli nego da se odlično provedete u jednom od najboljih beogradskih klubova, Klubu 94. Sam naziv Kluba 94 vam govori da ćete se posle partijanja u ovom klubu osećati preporođeni, napunjeni novom energijom i spremni za nove radne
pobede.

Klub 94
predstavlja sinonim vrhunskog noćnog provoda u Beogradu, mesto koje ne propušta ni jedan urbani klaber koji zna šta je dobar provod.Klub 94 se izdvaja svojim enterijerom koji je projektovan od strane najboljih evropskih dizajnera te ne čudi činjenica da Klub 94 podseća na najbolje evropske klubove.

Brodarska bb, Savski kej je dobro poznata adresa za sve ljubitelje dobrog provoda, mesto na kome se nalazi Klub 94. Žurke u Klubu 94 počinju u ponoć, a traju do četiri sata nakon ponoći. Četiri sata đusknja u Klubu 94 i bićete u potpunosti
preporođeni i srećni. Đuskaćete sa najlepšim devojkama i najzgodnijim momcima u gradu i provešćete se fenomenalno.

Okupite ekipu, okrenite dobro poznati broj telefona 062- 262-212 , rezervišite mesta za vas i vaše prijatelje. Spremite se, nabacite osmeh i odlično se provedite u Klubu 94.

Leave a Reply