Mnogi su razlozi zašto Shake’n’Shake treba da bude vaš izbor, a vrelo leto je prvi među njima, odlično raspoložeje, lepe devojke, fantastičan provod na vodi odlični su razlozi da budete ovde. Preko dana na splavu Shake’n’Shake možete uživati u prijatnim osvežavajućim koktelima dok tračarite sa najboljom prijateljicom, možete se prepustiti omiljenim knjigama ili pak uživati u vrelim partijima.

Splav Shake’n’Shake vam nudi udobne ležaljke, prostrani šank, poput tropskih barova, trščai krov, miris vode i uživaje uz Kiko Navarro i Ankytrixx/ 18 H. Najbolji lokal na Savi kupiće vas vrhunskom atmosferom, mnogobrojnim stranim gostima. Ukoliko volite da uživate uz fantsatične zvuke strane muzike uz obavezan dress code, rezervišite mesto za sebe i ekipicu, budite deo ove priče. Svi poštovaoci pop, rock, house i r’n’b zvuka rado biraju splav Shake’n’Shake.

Splav Shake’n’Shake  lociran na najboljem mestu za letnji provod, na ušću Save u Dunav. Idealno je mesto za uživanje u jedinstvenim koktelima i pogledu na lepe devojke koje su
zaštitni znak Splava Shake’n’Shake,, dođite i uverite se zašto je tako. Uverite se i zašto su Kiko Navarro i Ankytrixx/ 18 H vaš najbolji izbor za ovu nedelju. Šejkujte sa odličnom ekipom na najboljem mestu, na splavu Shake’n’Shake.

Zato odmah odšejkujte broj 062-262-212 i brzo rezervišite mesto za sebe i prijatelje na najrazigranijem splavu, Splavu Shake’n’Shake.

Leave a Reply