Ako još uvek niste odlučili gde ćete provesti nedelju veče, evo idelanog predloga koji ne možete odbiti. Splav River vam nudi nezaboravni provod uz najbolje RNB hitove. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog zvuka, odlične atmosfere, i ukoliko volite da đuskate u okruženju koje čine najzgodnije devojke prestonice, ne propustite da dođete na River. Redovna i poznata ekipa na Splavu River učiniće da vikend okončate na najbolji mogući način, puneći baterije za predstojeću radnu nedelju.

Dođite i uverite se da je Splav River sa pravom okarakterisan kao tradicionalno najbolje mesto za provod u prestonici. Dopustite da vas atmosfera i enterijer Splava River učine raspoloženim i zadovoljnim. Odlična rasveta i najkvalitetnije ozvučenje, samo su neki od razloga zašto vaše poverenje treba da poklonite Splavu River.

Na adresi Brodarska bb možete konzumirati najekskluzivnije koktele ili za one sa najprefinjenijim kriterijumima, najbolje vrste šampanjca. Ne postoji razlog da se ne prepustite letnjoj euforiji i ove nedelje ne đuskate uz RNB hitove na splavu koji važi za sinonim najboljeg provoda u Beogradu.

Imate još malo vremena, požurite kako vam ne bi drugi prepričavali svoj provod na Splavu River, odmah telefon u ruke i okrenite vaš omiljeni broj za rezervacije 062-262-212, obezbedite mesto za sebe i ekipu.

Leave a Reply