Sofisticiran i elegantan, prefinjen splav smešten kod Beogradskogm sajma, i ove nedelje nudi odličan provod za sve vas. Tradicionalni Matine nedeljom na splavu Lasta neka bude i vaš izbor.

Svi vi koji volite house ili disco deep melodija, požurite i rezervišite mesto za sebe i vašu ekipu. Đuskajte sa najzgodnijim Beograđankama , sretnite mnoge predstavnike naše elite, a samo neki od njih su Nikolina Pišek, Milan Stanković, kao i mnoge sportiste, manekenke, muzičare. Ne propustite da na vreme rezervišete mesto za sebe i svoje najdraže ili svoju ekipu, iako splav Lasta može ugostiti 500 ljudi. Mnogi žele da budu deo razuzdane beogradske žurke, uživajte u prelepom ambijentu, neka vas ponese najbolja energija, đuskajte do zore na splavu Lasta. Upoznajte najbolji provod ikada. Žurkujte, uživajte, jer splav Lasta je samo za vas osmislio jedan od najboljih arhitekara, Đorđe Gec , uverite se zašto je među najboljima. splav Lasta spaja najbolji enterijer, najperfektniji zvuk četiri dana u nedelji od ponoći do šest sati izjutra.
Zato, brzo! Svi telefone u ruke i požurite da rezervišete mesto za sebe i ekipu, jer je splav Lasta idealno mesto za provod i ovog leta.

Pozovite poznati broj 062-262-212 i rezervišite mesto za svoju omiljenu ekipu.

Leave a Reply