Oslobodite svoju energiju, đuskajte na splavu koji je omiljen među Beograđanima, na splavu Freestyler. Neka vas ponese muzika devedesetih , provedite se fenomenalno.

Svi skaču na noge kada čuju čuvene hitove kao što su „Bunda“ „ Tek je 12 sati “ „ Idemo na Mars “ „ Snage mi ponestaje “, a vi? Uživajte u super muzici i ovog utorka na vašem omiljenom splavu Freestyler. Okupite ekipu i pravac na ovaj splav. Provedite se na garantovano odličnoj žurci. Požurite i sačuvajte svoja mesta što pre.

Splav Freesytler je godinama unazad omiljena destinacija za noćni život u Beogradu. Žurke se organizuju gotovo svakog dana, a za vas najbolju muziku puštaju najbolji DJ-evi iz Srbije, a vrlo česta su i gostovanja inostranih DJ-eva.

Pored urbane beogradske ekipe splav Freesytler je omiljeno mesto za noćni život stranaca koji se nalaze u Beogradu. Ko god da je bio na čuvenom Freesyteler-u ističe da se ta pozitivna energija i odlična atmosfera moraju bar jednom osetiti. Zašto da baš vi to propuštate? Okupite ekipu i đuskajte ovog utorka uz hitove devedesetih i proverite zašto svi obožavaju Freestyler.

Ne časite časa, okrenite poznati broj telefona 062-262-212 i sačuvajte mesta za vas i vaše prijatelje. Provedite se fenomenalno.

Leave a Reply