Popularni beogradski splav Port by Community je omiljeno mesto za izlazak i provod među Beograđanima. Ovaj prestižni beogradski splav okuplja urbanu ekipu koju čine prelepe devojke i prezgodni momci. Ukoliko želite da se istaknete i skrenete pažnju na sebe dok đuskate na ovom splavu imamo par predloga za vaš savšreni stajling.

Prevenstveno predlažemo da odaberete odeću koja će vam biti jako prijatna, budući da su u toku vreli dani neka to bude neka lagana odeća, najbolje kratka.

Bitno je da imate balans kada birate komade garderobe, da ne preterate i da sve izgleda umereno. Ukoliko se odlučite da neki deo garderobe bude šaren, onda odaberite drugi deo koji je jednobojan, npr. ukoliko se odlučite za šareni top, ili košulju obucite jednobojan šorts, ili ipak teksas šorts koji odličan za svaku priliku. Nezaobilazni deo stajlinga su štikle, predlažemo da to budu sandale takođe u jednoj boji. Kosu možete ispraviti ili podići u visoki rep. Sve upotpunite diskretnom šminkom i jakim ružem, bićete sigurno primećeni na splavu Port by Community

Ukoliko želite da budete elegantni tu su duboke široke bele pantalone, dok gore možete izabrati čipkasti top npr. crne boje. Ovakvim stajlingom postići ćete sofisticiran damski, ali i seksi izgled. Obujte salonke, a kosu uloknajte i našminkajte se što prirodnijim bojama.

Ovako obučeni bićete sigurno primećeni na splavu Port by Community, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Leave a Reply